Welk speelgoed moet jij voor je hond kopen? 

Het juiste speelgoed hond vinden kan erg lastig zijn. Als je door een hondenwinkel loopt heb je zoveel verschillende soorten en maten hondenspeelgoed, waardoor je door de hoge bomen het bos niet meer ziet. Het lijkt bijna onmogelijk om een keuze te maken qua speelgoed. In dit artikel geven een aantal tips voor het vinden van het juiste speelgoed. 

Lekker nadenken vindt een hond ook leuk

Het is belangrijk voor honden om dagelijkse een mentale uitdaging te krijgen. Dit kan met behulp van denkspelletjes. Jouw hond wordt erg blij van het spelen van een spel, maar tegelijkertijd leert die er ook wat van. Als jouw hond het spel heeft opgelost mag die beloond worden met een snoepje, zoals je weet gaat er bij een hond niets boven een lekker snoepje! 

Een hond vindt het heerlijk om ergens op te kauwen

Als je een kauwspeeltje koopt voor je hond, dan loopt die het liefst er de hele dag op te kauwen. Het kost vaak wel tijd om uiteindelijk een leuk speeltje te kiezen, dit omdat er een ruim assortiment aan kauwspeelgoed is. Een voordeel die deze speeltjes meebrengen, is dat het kauwen op speelgoed erg goed is voor de tanden van honden. Hierdoor blijft het gebit van de honden erg schoon. Zo heb je twee vliegen in één klap, jouw hond is enorm blij en het is ook nog is goed voor het gebit!

Koop een bal!

Als je gaat wandelen met je hond is het leuk om een tennisbal mee te nemen. Samen met je hond naar het bos gaan en daar een aantal keer de tennisbal ver weg gooien. Je hond vindt dit waarschijnlijk prachtig en komt iedere keer netjes terug met de bal.

Knuffels kunnen ook voor honden fijn zijn om te hebben

In de avond samen op de bank zitten met de hond tegen je aan, beter dan dat kan het bijna niet. Maar op de momenten dat jouw hond alleen thuis zit, heeft die niemand meer om tegenaan te kruipen. Hiervoor kan je een knuffel kopen voor je hond. Zo kan die in plaats van tegen jou, tegen de knuffel aankruipen als jij niet thuis bent. Je hebt zoveel verschillende knuffels, dus voor iedere hond is er wel wat. 

 

Voor honden is het belangrijk dat zij speeltjes hebben om mee te spelen. Het is soms erg lastig om te kiezen wat je precies moet kopen, doordat er zoveel diverse speeltjes zijn. Je kan ook meerdere dingen kopen, want variëteit is erg belangrijk.

Geef een antwoord