Wat voor tuinset moet ik kopen?

Het najaar is ondertussen alweer eventjes bezig. Heb je het nog niet door gehad? Dit kan ik je niet eens kwalijk nemen. Net zoals ik zal je niet altijd te vaak buiten zijn geweest. Zo veel is er namelijk niet te doen. Maar mocht je het even vergeten zijn, dan bij deze, het is ondertussen najaar. Dat betekent voor vele dat we ondertussen weer kunnen gaan nadenken over de planten die wij in onze tuin willen gaan plaatsen. Gelukkig mag ik over iets meer dingen gaan nadenken. Ik ga namelijk mijn tuin flink onder handen nemen. Dat betekent dat ik ook een nieuwe tuinset mag uitzoeken. Hiervoor ga ik ook een buitenkleed kopen die ik onder de tuinset kan leggen. Vooral over het buitenkleed ben ik erg enthousiast, maar het uitzoeken van een nieuwe tuinset lijkt me ontzettend leuk. Omdat ik waarschijnlijk niet de enige bent die zijn tuin onder handen gaat nemen heb ik vandaag met jullie over mijn potentiële nieuwe tuinset en buitenkleed.

 

Laten we beginnen met de tuinset

De tuinset moet voor mij neutraal zijn. Wat bedoel ik hier mee? Nu in een notendop wil ik niet dat mijn tuinset roze is terwijl de tuin groen is. Het moet natuurlijk passen bij mijn tuin. Dat betekent dat ik een tuinset wil die een redelijk neutrale kleur heeft. Naar mijn mening zijn de mooiste tuinsets zwart, lichtbruin of zand. Deze kleuren passen namelijk in haast elke tuin. Mijn keuze zal ook gaan naar een van deze drie opties. Hier boven op komen lichtgrijze kussens. Dat is iets wat ik al heel zeker weet. Op het moment heb ik nog zwarte kussens en ik kan jullie vertellen dat deze warm worden in de zomer. Je barbecue is er niets bij. Daarom ga ik dit jaar lichte kussens neem op mijn tuinset zodat ik er ook op de heetste momenten van de dag van kan genieten.

 

Het buitenkleed

Hetgeen waar ik het meeste naar uitkijk is het kiezen van mijn buitenkleed. Dit mis ik namelijk bij mijn huidige tuinset. Een buitenkleed net zoals een normaal ‘binnenkleed’ maakt je bank helemaal af. Zeker als je de juiste kleur kiest voor je buitenkleed zodat deze goed past bij je tuinset. Het klinkt allemaal erg voor de hand liggend maar zo makkelijk is het niet. Mijn buitenkleed gaat waarschijnlijk donkergroen worden of een mix tussen donkergroen en grijs zodat ik een volledige tuinset creëer. Eigenlijk wil ik graag naar een woonboulevard gaan om te kijken om ik inderdaad zo graag dit buitenkleed wil, maar dat gaat helaas niet. Ik moet binnenkort, maar gewoon gaan bestellen en hopen op het beste.  

 

 

 

Geef een reactie